ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που προσφέρει το τεχνικό γραφείο του πολιτικού μηχανικού Ηλία Μηργκεζούδη στην Αλεξανδρούπολη.

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ - ΜΕΛΕΤΕΣ

Το γραφείο αναλαμβάνει την εκπόνηση αρχιτεκτονικών και στατικών μελετών. Δημιουργούμε για εσάς πρωτότυπες προτάσεις σχεδίων, περαιώνοντας παράλληλα οικοδομικές άδειες και οτιδήποτε σχετίζεται με εγκρίσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες. 
 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Πρόκειται για το πιστοποιητικό που κατατάσσει την ιδιοκτησία σε ενεργειακή κατηγορία, ανάλογα με την κατανάλωσή της σε ενέργεια και είναι απαραίτητο για κάθε χρήση του κτιρίου. Απευθυνθείτε στο τεχνικό μας γραφείο για την έκδοσή του.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ- ΕΠΙΒΛΕΨΗ

Το τεχνικό γραφείο του Ηλία Μηργκεζούδη αναλαμβάνει κατασκευές με νέους τρόπους δόμησης και εφαρμόζοντας σύγχρονα δομικά υλικά. Πραγματοποιούμε ακόμη μερικές ή ολικές ανακαινίσεις κτιρίων, με συνεχή επίβλεψη των εργασιών και αξιόπιστο αποτέλεσμα.

ΕΡΓΟ200
184266

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Αναλαμβάνουμε θερμομονώσεις, υγρομονώσεις και κάθε είδους προστασία του κελύφους των κτιρίων, διαθέτοντας εξειδικευμένα συνεργεία και χρησιμοποιώντας τα πλέον κατάλληλα και σύγχρονα υλικά. Προσφέρουμε εγγυημένο αποτέλεσμα με διάρκεια.
 
Μέγεθος Γραμματοσειράς
Αντίθεση